فرهنگ مصرف موبایل در ایران با همه دنیا فرق می‌کند

فرهنگ مصرف موبایل در ایران با همه دنیا فرق می‌کند

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی GsmAria ، رییس سابق هیات مدیره شرکت مخابرات ایران گفت: حجم زیاد برقراری ارتباطات و نیز تفاوت فرهنگ الگوی مصرف موبایل در ایران با دیگر کشورهای دنیا از جمله دلایل ترافیک خطوط ارتباطی است.
به نقل از موبنا ، مسعود مقدس با بیان این مطلب گفت: مردم دنیا از موبایل در مواقع اضطراری استفاده می کنند اما در ایران این کالا برای برقراری ارتباطات غیرضروری به کار گرفته می شود که حجم بسیاری از شبکه را اشغال می کند.
وی با بیان اینکه هیچکس انتظار ندارد که به صورت مطلق مشکل آنتن دهی موبایل حل شود، گفت: قطعی مکالمات، پوشش دهی نامناسب و نقاط کور به مشکل عدم سرمایه گذاری مربوط می شود که حتی کشورهای توسعه یافته با آن مواجه هستند چرا که سرمایه گذاری برایشان توجیه اقتصادی ندارد.
وی با تاکید برجایگاه مناسب ایران در عرصه تلفن همراه نسبت به سایر کشورها و در قیاس با فناوری اینترنت گفت: از نظر پوشش دهی و تعداد مشترکان در خاورمیانه هیچ کشوری مانند ایران نیست که این نقطه قوت به سرمایه گذاری مناسبی برمی گردد که در سال های اول ورود موبایل به کشور انجام گرفت.
رییس سابق هیات مدیره شرکت مخابرات ایران افزود: توزیع مشترکان متناسب با ظرفیتشان بین اپراتورها، سرمایه گذاری برای زیرساخت های انتقال و افزایش سریع تعداد اپراتورها در کشور مشکل فعلی کیفیت شبکه های موبایل را حل خواهد کرد.
مقدس بالابردن ظرفیت های جدید شبکه انتقال و ظرفیت سازی در لایه های توسعه ای مراکز سوئیچ را از جمله راهکارهای حل معضل کیفیت شبکه های موبایل عنوان کرد و با اشاره به راهکارهای مقطعی که اپراتورها در مناسبت ها و در مناطق مختلف برای این موضوع به کار می بندند، گفت: هم اکنون در تهران که تراکم به صورت همیشگی است عموما جابه جا کردن ظرفیت، عملیات مهندسی خاص خود را می خواهد و امکان پذیر نیست.
وی با اشاره به ایجاد بازار رقابتی و افزایش تعداد اپراتورهای موبایل در بسیاری از کشورها، انجام این مهم را نیز یکی از راهکارهای حل معضل کیفیت شبکه های موبایل عنوان کرد و گفت: با راه اندازی اپراتورهای جدید که دستی در همکاری بین المللی دارند و نیز ایجاد فضای رقابتی، اپراتورهای موبایل به هر نحوی که شده نسبت به سرمایه گذاری برای توسعه در این بخش اقدام خواهند کرد و ملزم به ارایه خدمات به مشترکان خود با کیفیت مناسبتری می شوند.
این کارشناس مخابرات با تاکید براینکه شکستن انحصار و ایجاد رقابت، باعث ایجاد سرمایه گذاری در این حوزه می شود، گفت: برای مثال درآمد مخابرات بعد از خصوصی سازی برای ایجاد ظرفیت های جدید در بخش زیرساخت هزینه نمی شود و به جرات می توان گفت از زمان فروش سهام مخابرات، سرمایه گذاری جدیدی در بخش زیرساخت کشور انجام نشده است چرا که خریداران مخابرات تمامی توجهشان معطوف به پرداخت دیون خود به دولت بوده که این امر مانعی برای سرمایه گذاری توسعه ای در این بخش است.

گردآوری و تنظیم توسط واحد فن آوری اطلاعات شرکت توسعه تمدن پارسیان

×

برای آغاز چت روی مشخصات پشتیبان کلیک کنید.

× به مشاوره نیاز دارید؟