گروه خبری GSM: موبایل های اندروید دوست داشتنی هستند، اما گاهی حدود ۱۰ دقیقه طول می کشد تا جی پی اس (GPS) شان محل موبایل را پیدا کند. پس اگر با این مشکل روبرو هستید یا به قانون زیر اعتقاد دارید، ادامه مطلب را از دست ندهید. در ادامه پیشنهاداتی برای بهبود وضع جی پی اس اندروید داریم تا از جی پی اس تلفن تان نهایت استفاده را ببرید.
قانون بقای مشکل جی پی اس در اندروید: بسیاری از کاربران اندروید، مشکل کندی جی پی اس دارند. اما علت این مشکل از موبایلی به موبایل دیگر متفاوت است. می توان با برخی تنظیمات سرعت را افزایش داد، اما در اکثر موارد نمی توان سرعت را به حد گجت های با سیستم عامل iOS رساند!
مطمئن شوید که موبایل تان به Assisted GPS مجهز است:
قبل از انجام هر کاری باید مطمئن شوید جی پی اس موبایل تان از تمام توانایی اش استفاده می کند. موبایل های اندروید از چیزی موسوم به Assisted GPS یا AGPS برای تعیین محل شما استفاده می کنند. ای جی پی اس (AGPS) نه تنها از ماهواره های جی پی اس استفاده می کند، بلکه از دکل های مخابرات و شبکه های وای فای نیز کمک می گیرد. البته استفاده از این دو تکنولوژی جدیدی نیست. سیستم عامل آی او اس مدتهاست که از دکل های مخابرات برای تعیین محل شما استفاده می کند. پس حتما این امکان را فعال کنید. برای این کار از داخل Setting به Location & Security بروید و هر دو عبارت Use Wireless Networks و Use GPS Satellites را تیک بزنید.
به صورت پیش فرض، موبایل فقط از ماهواره های جی پی اس استفاده می کند، اضافه کردن Wireless Networks سرعت کار را کمی افزایش می دهد. (توجه کنید که فعال کردن این دو تنظیم مصرف باتری موبایل را افزایش می دهند. پس برای کارهای روزمره که نیازی به مکان یابی ندارید، جهت مصرف کمتر باتری می توانید این دو تنظیم را غیر فعال کنید.)
با GPS Status & Toolbox اطلاعات ای جی پی اس را ریست کنید
استفاده از ای جی پی اس (AGPS) همیشه راه گشا نیست. در حقیقت گاهی ای جی پی اس به دنبال دکل هایی می گردد که در این نزدیکی نیستند و کار را مشکل تر می کند. اگر پس از فعال کردن گزینه Use Wireless Networks هنوز مشکل مکان یابی دارید، به اندروید مارکت بروید و GPS Status & Toolbox را نصب کنید. کاربران ساکن ایران می توانند این نرم افزار را با نام GPS Status در بازار اندروید پیدا کنند. کار این نرم افزار این است که اطلاعات AGPS( دکل های ذخیره شده) قبلی را پاک می کند و اجازه می دهد اطلاعات جدید وارد شوند. شاید مشکل کندی مکان یابی اندروید شما همین اطلاعات اضافی باشد و ریست کردن این اطلاعات مشکل را حل کند.
برای این کار ابتدا برنامه را نصب کنید و آن را باز کنید. صفحه اصلی برنامه چیزی شبیه کابین خلبان پر از عدد و رقم است. دکمه menu موبایل را بزنید. گزینه Manage A-GPS State را پیدا کنید. (من در اندرویدم این گزینه را در Tools پیدا کردم.
ابتدا روی دکمه ریست بزنید و اطلاعات قبلی را پاک کنید. سپس اطلاعات جدید را دانلود کنید. برای دانلود باید به اینترنت وصل باشید. پس از دانلود (که مدت بسیار کمی طول می کشد) از برنامه خارج شوید. حالا به سراغ نرم افزار مکان یاب تان (مثلا Google Map بروید. کندی سرعت پیدا کردن شما باید بهتر شده باشد.)
یکی از معایب این راه حل موقتی بودن آن است. همان طور که در عکس نیز می بینید، نرم افزار نوشته است که شما باید هر بار که جی پی اس تان مشکل پیدا می کند این کار را تکرار کنید. هر چند انجام این کار هر چند وقت یکبار خیلی بهتر از کند بودن جی پی اس است.
یک ROM یا Radio جدید
در موبایل هایی که روت شده اند، با تعویض رام مثلا نصب یک نسخه دیگر از اندروید ممکن است جی پی اس تان بهتر شود. گاهی این کار کمک کننده است. (روت کردن و انجام چنین کارهایی نیاز به دانش، مطالعه و شخصیتی ریسک پذیر دارد و ممکن است گارانتی تلفن شما را باطل کند. پس آنها را با ریسک خودتان انجام دهید.)
بهتر از روش قبل، پاک کردن (Flush) رادیو است. این کار مانند عوض کردن رام است، فقط کمی ریسک کار بیشتر می باشد. همچنین این کار از ابزاری به ابزار دیگر متفاوت است. بنابراین دستورالعمل خاصی برای انجام آن وجود ندارد. توصیه می کنیم کمی در فروم هایی مانند XDA Developers جستجو کنید. فقط مراقب باشید که روشی که برمی گزینید توسط کاربران اصلی فروم تایید شده باشد. پاک کردن رادیو از روشی غیر مطمئن مشکلات فراوانی ایجاد خواهد کرد.
علاوه بر موارد بالا، راه های دیگری هم برای درست کردن جی پی اس وجود دارد. اما روش هایی که در این مقاله آمده است، آسان ترین و موفق ترین راه ها هستند. در آخر یاداوری می کنم، اگر جی پی اس تان پس از مدتی خوب کار کردن کند شد، مطمئن ترین راه استفاده از GPS Status برای پاک کردن اطلاعات قدیمی و دانلود اطلاعات جدید است.
خب، شما چطور؟ آیا مشکل کندی مکان یابی در موبایل تان دارید؟ آیا توانسته اید چاره ای برای این مشکل بیابید؟
گرد آوری و تنظیم از واحد فن آوری اطلاعات شرکت توسعه تمدن پارسیان
برای آغاز چت روی مشخصات پشتیبان کلیک کنید.